Navigera dig fram här   Måndagen den 26:e oktober 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen ATV  
  ATV tester  
  Quad racing  
  ATV nyhetsarkiv  
  Prenumeration ATV  
  Tidigare nummer ATV  
  Forum - ATV & Quad's  
  Årets ATV  
  Medlem  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15045  
  Antal nyheter: 5561  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 2091 st  
  Igår: 8477 st  
  Denna månad:
212374 st
 
  Föreg. månad:
258595 st
 
  Totalt: 75041533 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. FrankJScott
2. scom851
3. Erika05
4. tianadireyyyyy
5. Mahi01
6. sunnne
7. kimberly1857
8. SweSkot21
9. Gordon58
10. Reni1123
 
 
Här är du: I tidningen: 2020, nr 4 > Artikel: RESMÅL Barcelona
 

RESMÅL Barcelona


Många åker inte bara ut i naturen för att koppla av med sin fyrhjuling. Att resa bort och köra är för många också en dröm. En del ser till att förverkliga detta genom att lasta upp fyrhjulingen och köra ett par hundra mil för att uppfylla sin dröm. Sätten är många och för den som är både motor- och idrottsintresserad kanske en tripp till Barcelona är ett bra alternativ för att kombinera nöje med ännu mer nöje.

Barcelona är känd för många saker i allt från Gaudi, motorsport med F1 och banracing i olika former samt fotboll, uteliv och konserter. Det finns många anledningar att åka till Barcelona då detta är en stad med puls, men ändå nära olika naturupplevelser. Staden i sig är enskilt ett trevligt ställe att åka till antingen allmänt med kompisarna eller som i detta fall särskilt motorintresserade kompisar. Har man motor i blodet så är ett tips att kombinera sin fyrhjulingsresa med något trevligt motorevent som går av stapeln och slå två flugor i samma smäll. Motorutbudet är brett och en kombinerad Formel 1 resa står nog på mångas önskelistor.

I bergen, norr om Barcelona, finns en stor fyrhjulingspark som drivs av en tidigare Paris-Dakkar deltagare. Les Comes är namnet på platsen där han har sin stora anläggning med flertalet olika banor i olika svårighetsgrad. En del av dem ser ut som linjer som går rakt uppför en lodrätt vägg med berget i dager, vilket gör att det på regniga dagar nästan är omöjligt att köra dessa banor. Det som är intressant är att banorna, likt nedförsbackar för slalom, delats in i olika färger beroende på svårighetsgrad. Man hittar allt från platser med fina vyer till att kunna köra på mer komplexa och snirkligare vägar där tidens tand har gröpt ur marken och ökat svårighetsgraden samt maximerat kraven på fordonets förmåga att leverera fjädringskomfort. Genom att komplexiteten på banorna är så varierande görs det många tester av jeepar och SUV:ar på denna anläggning, vilket gjorde det extra roligt att få köra fyrhjuling här.

Prenumerera
Prenumerera och spara pengar och du slipper söka tidningen i slutsålda butiker!

Lösnummer
Köp ett lösnummer hitta närmaste köpställe här!

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddävgen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.atv-quad.se